logoGyakori kérdések

 

MILYEN DOKUMENTUMOK SZÜKSÉGESEK A HITEL FELVÉTELÉHEZ?
A ZÁLOGHITEL IGÉNYBEVÉTELÉHEZ NINCS SZÜKSÉG JÖVEDELEMIGAZOLÁSRA, KEZESRE, KÖZÜZEMI SZÁMLÁKRA STB. SŐT! A ZÁLOGHITEL 3,6 MILLIÓ FORINTIG VÁLASZTHATÓAN ANONIM. ANONIM ELZÁLOGOSÍTÁS ESETÉN SEMMILYEN DOKUMENTUM NEM SZÜKSÉGES A HITELÜGYLETHEZ, MÉG SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY SEM. HA ÖN BETÖLTÖTTE 18. ÉLETÉVÉT ELÉG, HA ÉRTÉKTÁRGYÁT BEHOZZA HOZZÁNK, MI FELBECSÜLJÜK ÉS KIFIZETJÜK A HITELT KÉSZPÉNZBEN.

KIK VEHETIK IGÉNYBE?
MINDEN 18. ÉLETÉVÉT BETÖLTÖTT SZEMÉLY. KIVÉTELT KÉPEZ AZ A SZEMÉLY, AKINEK LÁTHATÓAN HIÁNYZIK VAGY CSÖKKENT A ZÁLOGÜGYLET INTÉZÉSÉHEZ SZÜKSÉGES BELÁTÁSI KÉPESSÉGE.

HOGYAN JUTHATOK ZÁLOGHITELHEZ?
HOZZA EL ÉKSZERÉT, ÉRTÉKTÁRGYÁT A GOLD ORIENT ÉKSZERBOLT ÉS ZÁLOGFIÓKBA.
BECSÜS MUNKATÁRSUNK MEGVIZSGÁLJA ÉKSZERÉT, ÉRTÉKTÁRGYÁT ÉS MEGÁLLAPÍTJA A KÖLCSÖN ÖSSZEGÉT.
ÖN A PÉNZTÁRNÁL RÖGTÖN MEGKAPJA A KÖLCSÖNT KÉSZPÉNZBEN (DÍJLEVONÁSOK NÉLKÜL) ÉS AZ ÜGYLET BIZONYLATÁT, A ZÁLOGJEGYET, ZÁLOGSZERZŐDÉST. MINDEZ CSUPÁN NÉHÁNY PERCET VESZ IGÉNYBE.
ÉRTÉKTÁRGYÁT BIZTONSÁGOSAN MEGŐRIZZÜK A KIVÁLTÁSÁIG.

MILYEN FUTAMIDŐK KÖZÜL LEHET VÁLASZTANI?
A LEGRÖVIDEBB FUTAMIDŐNK 15 NAPOS. HA HOSSZABB FUTAMIDŐT SZERETNE VÁLASZTANI, AKKOR AJÁNLJUK AZ 1 ÉS A 3 HÓNAPOS FUTAMIDŐT.

MILYEN TÁRGYAKAT FOGADNAK EL ZÁLOGUL?
A GOLD ORIENT ÉKSZERBOLT ÉS ZÁLOGFIÓK ZÁLOGKÖLCSÖNT AZ ALÁBBI ÉRTÉKTÁRGYAKRA FOLYÓSÍT:
- ARANYÉKSZER
- ARANY TÁRGYAK
- ARANYTÖMB

MI A ZÁLOGJEGY ÉS A ZÁLOGSZERZŐDÉS?
ANONIM ELZÁLOGOSÍTÁS ESETÉN A ZÁLOGFIÓK A ZÁLOGTÁRGY ÁTVÉTELÉNEK ÉS A ZÁLOGKÖLCSÖN NYÚJTÁSÁNAK IGAZOLÁSÁRÓL ZÁLOGJEGYET ÉS NYUGTÁT ÁLLÍT KI ÉS AD ÁT A ZÁLOGBA ADÓ RÉSZÉRE.A ZÁLOGFIÓK ÁLTAL KIÁLLÍTOTT ZÁLOGJEGY SZABADON ÁTRUHÁZHATÓ, BEMUTATÓRA SZÓL, ÉS BEMUTATÓJA SZÁMÁRA AZT A JOGOT BIZTOSÍTJA, HOGY AZ ABBAN MEGJELÖLT ZÁLOGTÁRGYAT, A ZÁLOGJEGYET KIÁLLÍTÓ ZÁLOGFIÓKTÓL KIVÁLTSA, ILLETVE A ZÁLOGFIÓKTÓL ELSZÁMOLÁST KÖVETELJEN.

MENNYI IDŐ ALATT KELL VISSZAFIZETNI A ZÁLOGHITELT?
A HITEL VISSZAFIZETÉSÉRE AZ ÖN ÁLTAL VÁLASZTOTT FUTAMIDŐN (15 NAP, 1 HÓNAP, 3 HÓNAP) BELÜL AZ ÁLTALÁNOS DÍJTÉTELEK MEGFIZETÉSÉVEL VAN LEHETŐSÉGE. AMENNYIBEN A HITELT A FUTAMIDŐN TÚL A TÜRELMI IDŐBEN (8 NAP, ILLETVE 30 NAP) FIZETI VISSZA, AZ ÁLTALÁNOS DÍJTÉTELEK MEGFIZETÉSÉN TÚL A KÉSEDELMES IDŐSZAKRA KEZELÉSI PÓTDÍJAT ÉS KÉSEDELMI KAMATOT KÖTELES FIZETNI.

HOGYAN VÁLTHATOM KI ZÁLOGÉKSZEREMET?
A ZÁLOGÉKSZER A ZÁLOGJEGY, ZÁLOGSZERZŐDÉS EGYIDEJŰ BEVONÁSA MELLETT, A VONATKOZÓ KÖLCSÖN ÉS DÍJTÉTELEK BEFIZETÉSE ELLENÉBEN VÁLTHATÓ KI AZ ELZÁLOGOSÍTÁS HELYÉN.

MI TÖRTÉNIK, HA NEM VÁLTOM KI A ZÁLOGTÁRGYAT?
A ZÁLOGFIÓKBAN KI NEM VÁLTOTT TÉTELEK, A LEJÁRATOT KÖVETŐ 8 ILLETVE 30 NAP UTÁN KÉNYSZERÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLNEK. 8 NAP TÜRELMI IDŐ VAN A KÉTHETES FUTAMIDŐ ESETÉN, 30 NAP TÜRELMI IDŐ VAN A 1 ÉS 3 HÓNAPOS FUTAMIDŐ ESETÉN.